Wat is een Bitcoin staking vergoeding en waaruit bestaat een Bitcoin staking vergoeding? Met deze vergoeding wordt Bitvavo Staking bedoeld. Het is een dienstverlening van Bitvavo bedoelt om haar gebruikers in staat te stellen passief geld te verdienen over de bekende Proof-of-Stake coins.

De Bitvavo Staking dienst zorgt ervoor dat deze Proof-of-stake coins automatisch worden gestaked. Hierdoor verdienen gebruikers passief een vergoeding en rendement over hun crypto’s die zijn opgeslagen bij Bitvavo.

De Bitvavo crypto staking dienstverlening bestaat uit drie componenten:

– Allereerst gaat het om een reguliere crypto staking dienst die gefaseerd wordt uitgerold. Bij deze Bitvavo Staking dienst zullen ze de digitale valuta’s welke gebruik maken van een PoS systeem voor de gebruikers gaan staken en de ontvangen vergoeding automatisch uitkeren aan de gebruikers.

– Ten tweede gaat het om de vergoedingen welke Bitvavo al aan het uitkeren is aan verschillende gebruikers van onder andere digitale valuta’s als NEO en VeChain.

– Ten derde zijn er ook off-chain staking diensten. Hier kunnen gebruikers de digitale valuta’s tijdelijk ter beschikking stellen in ruil voor een vergoeding. Tot nu toe geldt deze vergoeding voor bijvoorbeeld Bitcoin en Etherium.

Dus wat kunnen wij hieruit concluderen? De Bitvavo exchange heeft een veilige staking infrastructuur opgezet, waardoor gebruikers op verschillende manieren automatisch een rendement of vergoeding over hun crypto-beleggingen kunnen behalen. Passief geld verdienen is tegenwoordig erg lastig, maar in de wereld van crypto’s is het wel mogelijk en dankzij een exchange als Bitvavo die ook goede diensten aanbied aan hun gebruikers, is dit nog makkelijker.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *